portfolio!

Say YES to new adventures.. I did 🙂

In de afgelopen 8 jaar heb ik een mooi portfolio opgebouwd; stuk voor stuk prachtige dansers en danseressen die mijn ontwerpen hebben gedragen, waar ik stiekem best wel trots op ben.  Met dezelfde trots heb ik ook talloze keren op de tribune gezeten tijdens danswedstrijden om deze paren live te bewonderen en aan te moedigen.

Bloed, zweet en tranen (en nog veel meer) heb ik in het bedrijf zitten waar ik 8 jaar hard aan heb gewerkt en met resultaat; praktisch alle jurken die ik heb gemaakt, zijn verkocht. Niet alleen in Nederland, maar ook in o.a. Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en Italië en ik heb veel klanten terug gezien voor een 2de (3de en zelfs 10de! Jurk) – iets waar mijn hart toch iets sneller van gaat kloppen als ik er aan denk en dit is ook altijd mijn doel geweest.

Helaas heb ik, ondanks dit persoonlijke succes, na 8 jaar moeten concluderen dat dit het hoogst haalbare resultaat is, zolang ik dit werk alleen doe; om de productiecapaciteit te vergroten, zou ik moeten uitbreiden en werkzaamheden moeten uitbesteden. Gezien ik zelf de volledige controle wil houden over het contact met de klant, het ontwerp én het maken van de jurk (ik lever een bepaalde kwaliteit en wil dat graag zo houden), is dat wat mij betreft geen optie en ik moet dan ook reëel zijn; het is op deze manier niet voldoende om van te leven, hoewel het maken van een product én dat product in de markt zetten meer dan een fulltime baan is (waar je alleen niet zodanig voor betaald wordt).

Met pijn in het hart heb ik deze zomer om me heen gekeken voor extra werk voor meer zekerheid en liep tegen een kans aan die ik niet kon laten liggen; per 1 oktober ga ik aan de slag als accountmanager bij Eijffinger; een mooi bedrijf dat nog mooiere producten maakt (voor de mensen die het merk nog niet kennen: www.eijffinger.com) en ik mag deze producten gaan verkopen in Noord Nederland! Heel wat anders, maar toch niet helemaal; voorheen maakte ik dansers mooier, nu ga ik Eijffinger helpen om de wereld mooier te maken! “Creatief, uitgesproken, innovatief en kwaliteit, dat is waar Eijffinger voor staat en gaat” – iets wat ook op mijn eigen website had kunnen staan 🙂

Gezien het een fulltime functie betreft, zal mijn bedrijf op een lager pitje komen te staan; mensen die bestaande jurken willen komen passen, zijn uiteraard nog steeds van harte welkom (alleen op beperkte dagen/tijden). Mensen die jurken bij mij hebben hangen, mogen deze dan ook laten hangen, ik zal alleen de komende maanden niet met de stand naar wedstrijden gaan.

Omdat de liefde voor het vak natuurlijk niet zomaar verdwenen is, zal ik in mijn vrije tijd nog wel sponsorjurken blijven maken, die uiteraard ook te koop zijn. Bij interesse graag contact met mij of spreek 1 van de sponsorparen (Rolf&Inez, Stefan&Marit en Theo&Salina) gerust aan.

Helemaal alleen heb ik het de afgelopen 8 jaar natuurlijk niet gedaan, DANK aan iedereen die in wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan mijn bedrijf; van helpen met stenen plakken, tot maken van foto’s en website, tot meegaan met de stand en delen van berichten en alle mond tot mond reclame en positieve feedback die ik heb mogen ontvangen; DANK en ik hoop dat ik nog heel lang door kan gaan met het maken van jurken, zij het als hobby. 🙂

***

DDSF

Terugkijkend op een zeer geslaagd weekend in Dalfsen bij de DDSF

Prachtige wedstrijd, georganiseerd door Henk Peter Vos en Gerben Dokman. Mooie zaal met grote dansvloer en voldoende ruimte voor publiek en standhouders, goede sfeer, mooi nationaal én WDSF veld op beide dagen, fijne muziek, topjurypanel langs de vloer en natuurlijk een enthousiaste presentatie… Kortom; een aanrader voor volgend jaar!

***

Nieuw sponsorpaar Castiglione Dress Design:Theo de Jong en Salina Stienstra!

Met grote trots presenteren we hierbij ons nieuwe sponsorpaar; Theo de Jong en Salina Stienstra; zij zullen Castiglione Dress Design vertegenwoordigen bij zowel de NADB als de WDC!

De jurken die Salina draagt, zijn te koop en te vinden onder het kopje ‘collectie’. Voor meer info kunt u dit koppel gerust aanspreken op wedstrijden of u kunt mailen naar info@selmacastiglione.com

Theo en Salina***

Helaas zijn we genoodzaakt geweest om de beurs in Antwerpen voor dit jaar af te zeggen; we zullen dus NIET met de stand aanwezig zijn bij de Antwerp Diamond Cup! We hopen er volgend jaar weer bij te kunnen zijn en we wensen de organisatoren een fantastische wedstrijd! Next stop: DDSF Dalfsen! Zie pagina ‘agenda’ voor meer info

***

Klaar voor de start…

Nog minder dan 4 weken te gaan en dan start officieel voor ons het stand-seizoen weer; we staan dan in Almere tijdens de Benelux-kampioenschappen op 29 en 30 oktober. Natuurlijk weer met heel veel nieuwe danskleding én trainingskleding!

***

Zo, het zit er weer op; het NK-weekend NADB 2016!

4 jurken, 3 broeken, een shirt en een rokkostuum later, kunnen we tevreden terugkijken op een mooie wedstrijd. Supertrots op Stefan Hut en  Marit Terpstra die de afgelopen paar maanden enorm hard hebben gewerkt en hebben staan knallen in zowel de latin als de ballroom met een fantastisch resultaat; 2x de halve finale met een 10de en 9de plaats! Van harte gefeliciteerd en  we kunnen niet wachten tot volgend jaar…
Hier vast wat mooie foto’s van look nr 1, 2, 3 en 4 met dank aan Rob Ronda

Ps: Alle jurken en broeken zijn te koop!

16NKLatHK03816NKLatHK09716NKLatHK27216NKLatHK28216NK10dansLa11416NK10dansLa07116NK10DSt22516NK10DSt185

***

Dit jaar stonden we met de stand voor het eerst in Antwerpen, tijdens de WDSF Antwerp Diamond Cup:

antwerpen

***

Dansshow in winkelcentrum Zaailand tijdens Art Leeuwarden groot succes:

12651169_10208498151988360_8723580175868280408_nOp 31 januari hebben we tijdens Art Leeuwarden een leuke show mogen geven in het winkelcentrum Zaailand. Hierbij werden een aantal nieuwe jurken gepresenteerd.. Voor de mensen die er niet bij waren, hieronder een klein voorproefje:

***

Afgelopen maand stonden we in Luxemburg, eind deze maand in Almere.. Houd de website in de gaten voor meer beursdata!

12072652_10207687188434778_5740626883793779467_n

Nieuwe collectie online!!

***

Op 1 februari bestaat Castiglione Dress Design precies 5 jaar! En dat hebben we gevierd… en dat gaan we ook nog vieren met onze klanten in Tilburg over 3 weken; dan ligt er een goodiebag klaar! Tot dan! 😀

***

Gefeliciteerd Rolf en Inez met jullie titel

‘Nederlands Kampioen PD Standard Showdance’

***

Gefeliciteerd Melvin en Marit en Niels en Chica met jullie mooie eerste en tweede plaats afgelopen weekend in Steenwijk!!

***

Rolf en Inez hebben gestraald en prachtig gedanst in Stuttgart.. met als resultaat een mooie 26ste plaats bij de Rising stars!

***

Gefeliciteerd Stefan en Elaine met jullie eerste plaats tijdens de Double V latin cup!

***

Afgelopen week is de nieuwe collectie trainingskleding van Chrisanne gepresenteerd in Blackpool! Kijk onder ‘collectie’ voor alle nieuwe rokken, tops en jurken… Enjoy!

***

Gefeliciteerd Melvin en Marit met de behaalde resultaten afgelopen weekend; halve finale NK 10-dans en een prachtige 4e plaats tijdens NK ballroom 😀

***

Castiglione Dress Design introduceert met grote trots nieuw sponsorkoppel:

Melvin van der Woude en Marit Terpstra; kijk voor meer info over dit koppel onder ‘sponsorparen’

***

NK Latin 2014:

Stefan en Elaine hebben een mooie 4e plaats behaald in de A-klasse en Melvin en Marit zijn 2e geworden in de C-klasse en hierbij gepromoveerd naar de B-klasse; gefeliciteerd met deze topresultaten!! 😀

***

***

Check out Rolf en Inez in Merano (IT) waar ze hun finale(!!) showdance dansen tijdens het WK:

***

Rolf en Inez hebben op 16 november hun eerste showdans laten zien in Ermelo, met als thema ‘letting go’. Met deze show hebben ze een mooie 2e prijs behaald en worden hiermee uitgezonden naar het WK showdance in Italië op 15 december.

***

New dresses coming up!!

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe collectie.. De nieuwe jurken zullen in februari gepresenteerd worden. Mocht u eerder op zoek zijn naar een nieuwe jurk, dan bent u van harte welkom in het atelier om te komen passen.

***

Check out Rolf en Inez van der Laan: dit jaar 18de geworden in Stuttgart bij de rising stars professionals!

***

Let op: Van 20-07 tot 19-08 zijn we gesloten wegens zomervakantie!

Reacties op uw e-mails kunt u vanaf 19-08 weer verwachten.

Fijne zomervakantie! 🙂

***

Na een hele fijne samenwerking moeten we helaas afscheid nemen van Ruychi en Salina als danskoppel..

Lieve dansers, Hierbij willen wij mededelen dat wij in heel goed overleg zijn gestopt met ons partnership. We hebben 2 prachtige jaren samen intensief gedanst en hebben het op een onvergetelijke manier afgesloten met een 4e plaats op het NK 10-Dans bij de NADB.

We willen Selma Castiglione heel erg bedanken voor de geweldige sponsorkleding die wij mochten presenteren op de vloer gedurende ons partnership! Zonder haar hadden wij niet zo mooi op de vloer kunnen staan. Ook willen wij enorm bedanken onze train(st)ers. Isao En Shirley Isashi en Ewoud Fidom bedankt voor het delen van jullie kennis en de fantastische steun die we van jullie hebben gekregen. Zonder de bovengenoemde mensen was ons dansen nooit in zo’n korte tijd zo snel gegroeid!

Soms maak je bepaalde keuzes in het leven die er toe leiden dat je visie, op van alles, verandert maar in dit geval de visie op ons dansen. Wij respecteren deze keuzes van elkaar en hebben besloten ieder onze eigen weg te gaan vanaf nu.

Liefs,

Ruychi en Salina

(We zijn op dit moment NIET op zoek naar nieuwe sponsorparen.. meer nieuws volgt!)

***

Gister hebben we een geslaagde dag gehad in Steenwijk; Marit en Melvin hebben een mooie 3e plaats behaald in de C-klasse en Henk en Marlies wisten zelfs de eerste plaats te veroveren! Rolf en Inez hebben een mooie 2e plaats behaald bij de professionals ballroom.. Allemaal gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

***

Ruychi en Salina hebben afgelopen weekend een prachtige 4e plaats weten te behalen tijdens het NK 10-dans!

Hun solo’s tijdens de finale Quickstep en Jive:

***

Aankomend weekend zullen er tijdens het NK in Almere weer nieuwe jurken gepresenteerd worden!

De jurken zullen de volgende werkdag te vinden zijn onder ‘collectie’ – ‘couture’.

***

Afgelopen zaterdag hebben Rolf en Inez van der Laan tijdens DENS gala in Oss een mooie 2de plaats weten te bemachtigen op de NK van de NADB-PD !!

 

***

Showdance demo van team Saco Velt groot succes!

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse kerstgalabal van dansschool Saco Velt te leeuwarden. Als grote verrassing voor het 30-jarig jubileum van deze dansschool is een speciale showdance-demo gemaakt en Castiglione Dress Design heeft aan dit project mogen meewerken door de kleding te verzorgen. Zeer trots op het resultaat; hierbij nogmaals een groot compliment aan de dansers; Stefan Hut, Rianne de Vries, Marit Terpstra, Melvin van der Woude, Marlies Bär en Henk van der Meer. Natuurlijk ook aan de heer Marcel Bake voor het verzorgen van de prachtige choreo!


***

Modeshow SOM2012 zeer geslaagd!! Hier vast een voorproefje van het resultaat…

***

Zaterdag 8 september zullen er 10 modellen van Castiglione Dress Design te zien zijn tijdens de modeshow in Stiens: SOM 2012.

Deze modeshow wordt gecombineerd met een modellenwedstrijd en er is daarnaast ook een braderie.. Het wordt dus een leuke dag; komt allen! Onze show zal rond 12:00 en rond 15:00 plaatsvinden.

***

Eerder dan verwacht: deze geweldige collecties van Chrisanne nu bij ons verkrijgbaar:

(voor een groot deel ook al op voorraad!)

  • Chrisanne Dancewear
  • Chrisanne ‘inspired by Tania Kehlet’
  • Vesa for Chrisanne
  • Morena and Roberto

Topkwaliteit trainings-/debutantenkleding waarin je straalt en heerlijk beweegt… Door de mooie en elegante ontwerpen ook bijzonder geschikt voor debutanten die willen opvallen op de dansvloer! Mail voor een pasafspraak, in het komende seizoen ook te zien/passen op verschillende wedstrijden, houdt de website in de gaten voor data.

Kijk voor deze mooie en betaalbare serie rokken, body’s, jurken, trainingsbroeken, kimono’s etc. onder ‘collectie’

***

Vanaf september gaan we een collectie trainings- en debutantenkleding van SC dancewear en Chrisanne aanbieden! Deze collectie bestaat oa. uit ballroom- en latinrokken, jurkjes, body’s, netpanty’s en kimono’s…  Houd de website in de gaten voor nieuws!

***

NK NVAD 2012

Ruychi en Salina zijn kampioen geworden in de hoofdklasse latin op het NK van de NVAD 2012

Van harte gefeliciteerd!

NK ballroom van de NADB 2012:

Ruychi en Salina hebben een mooie tweede plaats weten te behalen in de A-klasse en Stefan en Rianne hebben de kwartfinale gehaald in de C-klasse. Van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Afgelopen weekend was het NK latin en het NK 10-dans.. Dit was het resultaat 😀

*

Castiglione Dress Design heeft er een nieuw sponsorpaar bij!

Vanaf 01-02-2012 zulen Ruychi van Asten en Salina Stienstra Castiglione Dress Design vertegenwoordigen in de A-klasse Ballroom van de NADB!  Alle jurken die Salina draagt zijn te koop, vraag haar gerust naar de mogelijkheden.

*

01-01-2012 – De Oudejaarscup van de NVAD in Zwolle was zoals elk jaar weer erg geslaagd. Complimenten voor de organisatie en hartelijk bedankt voor het warme welkom 🙂 Het was een geslaagde dag!

***

Rolf en Inez van der Laan hebben dit jaar in Assen  op de Nederlandse kampioenschappen van de Professionals een mooie 3de plaats behaald!

Afgelopen zondag hebben zij bovendien de top 24 bereikt van de Dutch Open..

Van harte gefeliciteerd met deze fantastische resultaten!

***

Het seizoen is weer begonnen en hoe!

De maanden september/oktober/november zijn helemaal volgepland met opdrachten!

Mensen die nog een nieuwe jurk willen laten maken raden wij dan ook aan om op tijd contact op te nemen over de levertijd;

de hele maand december is het atelier namelijk dicht in verband met verhuizing!

In januari gaat het atelier in januari weer open op een nieuwe locatie… Houd de website in de gaten!

***

Castiglione Dress Design was aanwezig op De Danskledingbeurs!

Het was een groot succes, graag tot de volgende keer!